2009-03-07 14:25:05• hírek • Szatmar.ro

Beckham júliusig a Milanban

Az olasz klub hivatalosan is megerősítette, hogy az angol júliusig Milánóban marad.

Adriano Galliani, a Milan elnöke szombat kora délután bejelentette, hogy megszületett a megegyezés csapata és a Los Angeles Galaxy között, mely szerint David Beckham júliusig a lombárd együttesben marad.

A.108-szoros válogatott David Robert Joseph Beckham januárban érkezett Olaszországba a kaliforniai csapattól és az eredeti megállapodás szerint március 9.-én kellett volna visszatérnie. Ám az angol középpályás olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy az olaszok szerették volna továbbra is csapatukban tudni, ami Beckhamnek sem volt ellenére. Sajtóértesülések szerint a Milan három millió dollár körüli összeget ajánlott fel a Galaxynek, ám az 10 millió körüli összeget szeretett volna kapni legismertebb játékosáért.

Az álláspontok csak lassan közeledtek, ám szombaton eldőlt, hogy Beckham júliusig maradhat a vörös-feketéknél. Ekkor visszatér majd Amerikába és novemberben, amikor lejár a szerződése, végleg a Milanhoz szerződik. A hírek szerint a Milan végül öt milliót ajánlott az angolért, aki abba is beleegyezett, hogy két millió dollárral csökkentség a fizetését.

„Mindenképpen ott akarok lenni a 2010-es világbajnokságon és erre akkor van a legnagyobb esélyem, ha a Milannal maradok", nyilatkozta többször is az utóbbi időben Beckham.

Nézze meg Beckham Genoa ellen szerzett remek gólját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: