2014-02-23 12:56:43• hírek • Szatmár.ro

Bebiztosították a helyüket a lányok a rájátszásban

A Galaci Phoenix volt a VSK női kosárlabdacsapatának az ellenfele a szombati mérkőzésen.

A rájátszásba-jutás szempontjából a legfontosabb mérkőzését játszotta szombat délután a VSK női kosárlabdacsapata. Éles Péter lányai a Galaci Phoenix csapatát látták vendégül, azt az együttest, akivel a tabellán hajszálra pontosan ugyanannyi ponttal szerepeltek. A szombati győzelemmel viszont a lányok értékes előnyhöz jutottak és bebiztosították a helyüket a bajnokság fináléjában.

Az Orosz, Laza, Desroches, Jones, Wampler összeállításban kezdő hazaiak okoztak némi izgalmat, hiszen az első negyedben nem igazán ment nekik a játék. Ezt meg is nyerte az ellenfél 17:23 arányban, majd a lányok kicsit jobban figyeltek és a második negyedet 24:15 arányban hozták. A vezetést 34:33-as összesített eredménynél vették át, a félidőben pedig 41:38 volt az állás - ide.

A harmadik negyed aztán döntő fontosságú volt: a szatmári lányok szinte megtáltosodtak, a harmadik játékrészben 25:10 volt a dobott kosarak aránya. Az így megszerzett előnyt aztán csak tartani kellett, s bár a negyedik negyedet az ellenfél 4 ponttal nyerte, a végső győzelem a szatmáriaké volt: 80:66-ra nyerték az összecsapást.

A mérkőzés legponterősebb játékosa a galaci Williams volt, aki 23 pontot dobott és 11 lepattanót szerzett. A szatmári csapat legértékesebb játékosa Orosz Andrea volt, aki 20 ponttal és 8 lepattanóval segítette csapatát a győzelemhez.

Szatmárnémeti VSK - Galaci Phoenix 80:66 (17:23, 24:15, 25:10, 14:18)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: