2009-11-30 18:21:23• hírek • Gozner Gertrud

Bébiszitterekre és orvosokra várnak

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség minden héten a megye városaiban található állások mellett külföldi munkahelyeket is hirdet.

Az érdekeltek az Európai Unió országaiba is jelentkezhetnek betöltetlen munkahelyekre. Ezen héten a szakorvosok és a bébiszitterek a legkeresettebb állások az Unióban, mégpedig Németországba 31 szakorvost várnak az orvoslás legkülönbözőbb területeiről. A kisgyermekekre felügyelni vágyók 25 angliai helyre jelentkezhetnek.

Szintén szakorvosokat várnak Dánia különböző településeire, míg Szlovéniában egy radiológust alkalmaznának, addig Norvégiába egy fogorvosra van szükség. Egy másik Skandináv államban, Finnországban fogtechnikusra van szükség, Spanyolországban pedig egy orvosi asszisztenst és egy menedzsert keresnek.

Szatmár megyében a héten 441 állás van meghirdetve a munkát keresők részére. Szatmárnémetiben 13 felsőfokú, 269 középfokú végzettséggel rendelkező személyt alkalmaznának, valamint 20 szakképzetlen munkaerőt. A felsőfokú végzettségűek a szakorvosi, mérnöki, gyógyszerészeti, kémikusi állások közül válogathatnak. Avasfelsőfaluban 132, Nagykárolyban egy munkahely van meghirdetve. Tasnádon és Turcon egyelőre nincsenek szabad állások.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: