2018-11-10 06:21:41• hírek • Bede Emőke

Beavatták a Hám János gólyáit is

Jókedvből nem volt hiány pénteken a filmharmóniában, ugyanis a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum kilencedikeseinek beavatására került sor.

A vidám légkör már azt megelőzően kialakult, hogy Csapó-Ilyés Fruzsina és Nagy Botond műsorvezetők megnyitották volna az idei gólyabált, hiszen a kivetítő vásznán a diákélet vicces pillanatait megörökítő képek váltogatták egymást, s ez kétségkívül elnyerte a közönség tetszését. 17 órakor azonban elstartolt a várva várt beavatás, melynek központi témája ebben az évben az utazás volt.


A líceum osztályai egyenként mutatkoztak be a közönségnek egy saját maguk által összeállított produkcióval és egy humoros bemutatkozófilmmel. A csapatok egy része tánctudásáról adott számot, mások dalba foglalták a Hám Jánosban eddig eltöltött hetek tapasztalatait, élményeit. Természetesen nem úszhatták meg ennyivel a dolgot, hiszen minden osztálynak külön feladattal is készültek a szervezők, hogy bemutathassák rátermettségüket és kreativitásukat is. Voltak, akiknek egy improvizációs szerepgyakorlatot kellett megoldaniuk, másoknak kvízkérdéseket kellett megválaszolniuk, de hasonlóan izgalmasnak bizonyult az is, amikor az Activity néven ismert rajzolós-elmutogatós játékban kellett helytállniuk az osztályoknak. A feladatok nyújtotta izgalmat pedig csak tovább fokozta a tudat, hogy rossz megfejtés estén az osztályfőnöknek egy citromkarikát kellett megennie. A bemutatkozás és a próbák teljesítése után a kilencedikesek megkönnyebbülve és büszkén vonulhattak le a színpadtól, hiszen immár ők is a Hám János beavatott diákjai.


Az est azonban nem lett volna teljes a Twisted System fellépése nélkül. A zenekar több feldolgozást is elhozott az estére, a közönség pedig hatalmas ovációval és vastapssal hálálta meg a mini-koncertet. A diákok végezetül egy közös bulival zárták az idei gólyák bálját.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: