2012-08-21 12:42:27• hírek • Szatmár.ro

Beauty Days - A szépség mint művészet és megmérettetés

A Szatmár Megyei Kisiparos Kamara kisvállalkozók közreműködésével szervezi meg a Beauty Days elnevezésű eseményt, a szépségiparban tevékenykedő szakemberek, továbbá valamennyi, a szépet kedvelő szatmári lakos számára.

A rendezvény november 10-én és 11-én zajlik majd, a Grand Mall második emeletén, a program pedig igazi csemegét ígér mindazon szakemberek számára, akiknek szenvedélye az esztétikum. Az első nap legnagyobb részben a haj-styling területén tevékenykedő művészeknek és szakembereknek szól. A Beauty Days keretében számos szemináriumra és műhelygyakorlatra kerül sor, amelyeket a szakmában elismert nevek fémjeleznek majd. Kiváló alkalmat nyújt ez a szatmári szakemberek számára technikáik tökéletesítésére de arra is, hogy érintkezésbe kerüljenek a szakma új irányzataival és irányvonalaival. Az első nap a Dizájnerek Estjével zárul. A divatbemutató magas színvonalú ruházati keretet biztosít a szakmai szemináriumokon elkészített frizurák bemutatásához. A Dizájnerek Estje második alkalommal kerül megszervezésre, a bemutatott öltözékek elhivatott szatmári divatkreátorok munkái lesznek, de a szakma fiatal tehetségei is teret kapnak.

A Beauty Days második napján haj-stylist, sminkes, manikűrös szakemberek mérik össze tudásukat a számukra szervezett verseny keretében. A nyerteseket szakmai zsűri értékelése alapján jelölik majd ki. A versenyen részt vehet bárki, aki fodrász, sminkes vagy manikűrös szakképzettséggel rendelkezik. A szakképesítés megszerzésétől eltelt időtartam függvényében két kategóriában folyik majd a verseny, éspedig: a „Junior" kategóriában indulhatnak azok, akiknek három évnél kevesebb szakmai tapasztalatuk van, míg a „Senior" kategóriában azok, akik három évnél hosszabb ideje űzik a szakmát.

Haj-stylistok, sminkesek mérik össze tudásukat a rendezvényen

A verseny több részből áll, amelyek komolyan igénybe veszik majd a résztvevőket, akiknek bizonyos alkalmakhoz illő munkákat kell majd elkészíteniük, de olyanokat is, amelyeknek csak saját képzeletük szab határt.

A részvétel feltételei, a versenykiírások, a benevezésre vonatkozó információk, valamint az eseménnyel kapcsolatos további részletek a Szatmár Megyei Kisiparos Kamara honlapján: www.cameramestesugarilor.ro a Beauty Days 2012-es részben olvashatók.

A Beauty Days 2012 olyan eseménynek ígérkezik, amely lehetőséget biztosít az esztétika szatmári szakemberei számára a véleménycserére, ötleteik megosztására, akik az egészséges versenynek köszönhetően egyre jobb és innovatív szolgáltatásokat nyújtanak majd a szépülni vágyó szatmári lakosoknak. Legyünk szépek a Beauty Days-en!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: