2012-10-21 11:09:33• hírek • Póti Orsolya

Beatles-slágerek csendültek fel a filharmóniában

Jótékonysági koncertnek adott otthont október 20-án a szatmárnémeti „Dinu Lipatti" Filharmónia. A rendezvény keretében a szatmári Beatles emlékzenekar, Mikó István és Sugár szórakoztatta a szép számban megjelenő közönséget.

A szatmári Beatles emlékzenekar és a Marco Alapítvány jótékonysági koncertet rendezett, melynek bevételéből ifj. Péter Zsolt műtéti költségeit fedezik. A szombat este 18 órától kezdődő rendezvényre ugyan a belépés ingyenes volt, de a szünetben, illetve a koncert végén mindenki szíve és lehetőségei szerint adakozhatott, valamint a Netmusic jóvoltából egy értékes Cort gitár is licitre került.

A koncert első felében a legnépszerűbb Beatles-dalok hangzottak el a szatmári zenekar - Cserey Csaba, Rappert Vencz Gábor, Nagy Csongor Zsolt és Péter Attila Zsolt - előadásában. Mint megtudtuk, a zenekar több mint harmincszor lépett fel a „Mindhalálig Beatles" című koncerttel, és úgy érezték, mindegyik nagy sikernek örvendett.

A szombat esti koncerten részben felcsendültek a Mindhalálig Beatles-koncerteken elhangzott dalok, de újdonsággal is készült a csapat. Néhány sláger után Mikó István, az est sztármeghívottja csatlakozott a fiúkhoz, aki többek között az Eleanor Rigby című dalt is előadta a „londoni filharmonikusok" kíséretével.

Mikó Istvánról érdemes tudni, hogy az első magyarországi „Beatles" banda megalapítója, jelenleg pedig a Mindhalálig Beatles nevű együttes tagja. Népszerű magyar színművész, rendező, zeneszerző és szinkronszínész, állandó szinkronszerepei közé tartozik Robin Williams és a Disney-féle Micimackó.

A jótékonysági rendezvény második felében szintén közismert dalokat játszott a zenekar és néhány dal erejéig Manférdi Annamária zongoraművésznő is közreműködött. Végezetül Sepa Mihály Sándor alias Sugár, a szatmári Sztend Áp Lájt tagja szórakoztatta a közönséget, valamint a színész-zenekar tagjai is bekapcsolódtak a nevettetésbe.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: