2020-01-27 08:16:18• hírek • MTI

Beárnyékolta a Grammy-gálát Kobe Bryant halála

Bryant pár órával korábban helikopter-balesetben vesztette életét.

Beárnyékolta Kobe Bryant kosárlabdasztár halála az idei, 62. Grammy-díjkiosztó gálát, amelynek helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben a Staples stadion – Bryant csapatának, a Los Angeles Lakersnek otthona – adott otthont. Bryant pár órával korábban helikopter-balesetben vesztette életét, és az amerikai zenei szakma legrangosabb díjátadójának elején emlékének szólt minden.
 

Összesen 84 Grammyt osztottak ki, de csupán tízet a gálán, a többit már előre odaítélték. Az év dala díjat Billie Eilish énekes kapta Bad Guy (Rosszfiú) című számért.
 

A további díjazottakat közül Lizzo, a rythm and blues műfaj énekesnője hármat is elnyert, köztük a legjobb városi kortárs lemezért járót (címe: Cuz I Love You) és a legjobb egyéni pop előadásét.
 

A 18 éves Billie Eilish pop albumáért kapott Grammyt, a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című lemezért. A countrymuzsika-rapper Lil Nas X Billy és Ray Cyrus country énekes nyerte a legjobb zenei videóért, az Old Town Road címűért járó Grammyt. A néhai Nipsey Hussle posztumusz Grammyt kapott, mint legjobb rapper.
 

Beyoncé kapott egy újabb Grammyt, így már 24 van neki, Lady Gaga ezúttal kettőt is átvehetett.


Billie Eilish

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: