2009-06-08 15:04:19• hírek • Szatmar.ro

Beáll s nem véd

Nézze meg, milyen hatalmas potyagóllal szerzett vezetést Brazília Montevideóban.

Ismerik, kedves olvasóink azt a viccet, hogy miért jók a svéd kapusok? Mert beáll, s véd. Nem állítom, hogy ez a kedvenc viccem, azt viszont igen, hogy szegény Sebastian Vieráról ezt nem mondhatjuk el. Mármint, hogy ő védett. (Persze, ő nem is svéd, hanem uruguayi.)

A hétvégi világbajnoki selejtezőkön, melyen Japán, Ausztrália, Dél-Korea és Hollandia már kivívta a továbbjutást, az egyik legmeglepőbb eredmény Brazília montevideói győzelme volt. Az egy dolog, hogy ez 33 év után sikerült Uruguayban nyerniük, na de 4-0 arányban.

Az első három gólban azonban Sebastian Viera halóőr is jócskán benne volt. A spanyol Villarreal második számú kapusán jócskán meglátszott a meccshiány, ami érthető is, ha figyelembe vesszük, hogy utoljára 2008 áprilisában védett bajnoki találkozón.

Még ha a második és harmadik találatra ráfogható, hogy benne van a játékban, az első az ezen a szinten ritkán látható, hatalmas potya volt. A 12. percben Dani Alves szánta el magát lövésre jó 35 méterről, a gyámoltalan labda a kapus előtt felpattant és nemes egyszerűséggel elhaladt a hálóőr mellett, pedig az alig várta, hogy magához ölelhesse a játékszert.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: