2013-06-18 18:26:05• hírek • Szatmar.ro

B-be vágyó ellenféllel küzd meg a C-ért a Szamoskrassó

Egy év alatt második osztályozójára készül a Szamoskrassói Somesul labdarúgócsapata. Ritli Zoltán tanítványai szerda délután 17.30-as kezdettel Kolozs megye bajnokával, a Nemeszsuki Unireával csapnak össze semleges pályán, Szilágysomlyón.

Szamoskrassó tavaly a bihari Váradalpári ellen 1-0 arányban maradt alul a zilahi osztályozón, így nem jutott fel a C osztályba. Érdekes módon a váradalpáriak a C osztályban már mint Fugyivásárhely képviselői egyazon csoportba kerültek, mint a szatmárnémeti Olimpia.

Míg Nemeszsuk egy alig 13 csapatos bajnokságban végzett az élen, addig Szamoskrassó másfél hete Óvárit verte a megyei döntőben 3-0-ra. Akkor elsősorban a második félidőben nyújtott játékkal sikerült a maguk javára eldönteni a meccset - a jó erőnlétre és a nyugalomra ezúttal is szükségük lesz a fiúknak.

„Ellenfelünk játékosainak többsége a Kolozsvári U csapatánál nevelkedett, és többen is vannak olyanok, akik a második ligában is játszottak az U-nál. Ilyen Santejudean, Suciu, Grigoroscuta vagy Cotut. Egy rutinos csapat lesz tehát az ellenfelünk, de megpróbáljuk kihasználni a lehetőséget, ha esetleg sikerül, akkor meglátjuk hogyan majd tovább. Mi a pályán megteszünk minden tőlünk telhetőt a győzelemért", ismertette az ellenfelet és a saját csapatától várt hozzáállást Ritli.

Hogy nem lesz könnyű dolga a Szamoskrassónak, az is jelzi , hogy a Nemeszsuk nem titkolt célja 2-3 éven belül feljutni a második osztályba. Ennek érdekében már épül az új, négyezer férőhelyes aréna.

A Szamoskrassói Someşul kerete:
Dobrai, Farcas, Nichita, Rat, Giurgiuman, Maxim, Sabou, Timoc, Ritli Raul, Bozsó, Berci, Cadar, Negrean, Merce, Birta, Ghetea, Domokos, Socaci.
Edzők: Ritli Zoltán, Zsiga Zoltán

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: