2019-07-09 08:59:19• hírek • Agerpres/Szatmár.ro

Bátyja autójával balesetezett és meghalt egy 12 éves gyerek Vaslui megyében

news.ro
news.ro

Bátyja személygépkocsijával balesetezett és meghalt egy 12 éves gyerek a Vaslui megyei Băceşti községben Vaslui megye - jelentette be kedden Marius Stanciu, a Vrancea Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője.

Bogdan Gheorghiţă, a Vrancea megyei rendőrség szóvivője szerint az első vizsgálatokból az derült ki, hogy a gyerek bátyja brit rendszámú gépkocsijával nekihajtott egy hídfőnek. A helyszínre egy intenzív terápiás mentőautó vonult ki, de a mentősök a gyereket sajnos már eszméletlen állapotban találták, légzése és szívműködése is leállt. Megpróbálták újraéleszteni, de erőfeszítéseik eredménytelenek maradtak, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.


A rendőrség nyomozást indított az ügyben.


FRISSÍTÉS: A Vaslui megyei rendőrök megállapították, hogy azt a balesetet, amelyben kedd reggel meghalt egy 12 éves kisfiú, bátyja okozta, egy 19 éves fiatalember, akinek nincs gépkocsivezetői engedélye. A rendőrség közleménye szerint az autót nem a 12 éves gyerek vezette, ahogyan az a korábbi közleményekben szerepelt, hanem 19 éves bátyja, akinek nincs vezetői engedélye. Az autóban tartózkodott még egy harmadik, 17 éves testvér, a gyerekek anyja és egy nagybátyjuk. A sofőr nem fogyasztott alkoholt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított eljárást 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: