2009-08-24 17:33:48• hírek • (X)

Battle of Songs

Újabb kiadásához érkezett a Battle of Songs, Románia egyik legnépszerűbb zenei versenye. A szakmai megméretést zenei előadók, szövegírók és zeneszerzők számára hirdették meg az idén immáron harmadik alkalommal.

A verseny első alkalommal 2007-ben került megrendezésre, az idei megméretésre pedig a szervezők még több díjjal szeretnék a zenével foglalkozókat becsalogatni. A Battle of Song lehetőséget kínál, hogy a világ bármely pontján élő jelentkezők dalai a szakma figyelmének középpontjába kerüljenek. A beiratkozás július elsején kezdődött, tehát több mint egy hónap áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy október elsejéig leadják a jelentkezési lapjukat.

Mindegyik előadó avagy együttes egyszerre több szerzeménnyel is részt vehet a versenyben, az első zeneszám benevezése 14,9 euróba kerül, minden egyes további zenedarabért 9,9 eurót kell fizetniük a versenyzőknek. A nevezés során ugyanakkor egy szerződés kötődik a szervezők és a versenyzők között.

A zsűrit nyolc zenei és média szakember alkotja, akik minden egyes benevezett dalt külön kielemeznek, és pontadással értékelik a produkciót. A verseny a következő ütem szerint zajlik: július elseje és október elseje között várják a nevezéseket, október másodika és október 11 között a zsűri kiválasztja azt a harminc dalt, amelyet előterjesztenek a közönségszavazásra.

Október 12 és november elseje között SMS-ben lehet majd szavazni a kedvencekre, mely után 12 dal marad versenyben. November másodika és november 24 között írják ki a szavazást a Közönségdíjra, november 27-én teszik nyilvánossá azon dal és előadó nevét, amely a 12 versenyben levő közül elnyerte a zsűri tetszését. A verseny fődíja 4 ezer euró, a Közönségdíj ezer eurót jelent. További részletek a versennyel kapcsolatban a www.battleofsongs.com honlapon olvashatók.


A Battle of Songs 2008-as kiadásának győztesei.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: