2018-09-21 07:07:39• hírek • Bede Emőke

Bátorságból jeles: civil segítséggel kapták el a táskatolvajt

Nem mindennapi bátorságról tett tanúbizonyságot az a férfi, akinek köszönhetően sikerült rendőrkézre keríteni egy nőket kifosztó tolvajt.

Mint arról a Szatmár.ro is beszámolt, szeptember 18-án kettős rablás történt Szatmárnémetiben. Az első esetre a Bányai (Henri Coanda) utcában került sor, a tettes egy 20 éves túrterebesi lánytól ragadta el kabátját és táskáját. Majd alig egy órával később az Árpád (V. Lucaciu) utcában egy 60 éves ráksai nőt is kirabolt. A férfi akár azt is gondolhatta volna, hogy megfogta az Isten lábát, ugyanis a táskában 18 ezer lej volt, azonban nem sokáig örvendhetett a zsákmánynak, ugyanis a rendőrök rövid időn belül elfogták.
 

A Szatmár Megyei Rendőrség újabb közleményt adott ki az esetről, melyben arról számoltak be, hogy egy bátor civil segített kézre keríteni a tettest. A 42 éves szatmári férfi ugyanis szemtanúja volt az Árpád utcán történt rablásnak, majd azonnal a nő segítségére sietett és értesítette a rendőrséget.
 

A rendőrség köszönetét fejezi ki J. A.-nak, aki tettével példát mutatott a város lakosságának. Az egyenruhások arra buzdítanak mindenkit, hogy amennyiben egy hasonló bűnténynek a szemtanúi, azonnal értesítsék a rendőrséget, hiszen a gyors közbelépés értékeket és életeket menthet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: