2018-03-20 13:03:27• hírek • Szatmár.ro

Bartók Emlékest Szatmárnémetiben

A Bartók Béla Hagyományőrző Egyesület 2011. óta minden évben megrendezi a Bartók Emlékestet, hogy megemlékezzenek a híres zeneszerzőről. Idén sincs ez másként.

A művészeti estet március 23-án, pénteken este 17:00 órától a Szatmárnémeti Művészeti Iskolában – régen Népművészeti Iskola – tartják a Ioan Slavici Főgimnázium mellett, a Ioan Slavici utca 6. szám alatt.  Az egyesület ezúttal a Művészeti Iskola közreműködésével várja a zenekedvelőket.


Számtalan tehetséges művész és zenész lép majd fel az este folyamán. Meghívták többek között dr. Coca Gabrielát, a BBTE Zeneakadémiájának tanárát, valamint Papp Beáta és Papp Razvan operaénekeseket és énektanárokat,  akik mindent megtesznek majd azért, hogy elkápráztassák a közönséget.


A zenészek között fellép Székely Alpár hegedűművész, Dula András brácsaművész és Blaskó Balázs zongoraművész. A közönségnek a Bartók Kórus is játszik. Az alkalom többek között azért különleges, mert a szervezők nagyon sokat foglalkoztak a zenei összeállítással: nem csak Bartók által gyűjtött dalok csendülnek majd fel, hanem Bartók-művek is.


A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: