2009-10-13 15:19:23• hírek • Szatmar.ro

Barrichello a Williamshez szerződött

Két éves szerződést írt alá a veterán pilóta, átfesthetik a Renault-kat.

Rubens Barrichellónak esze ágában sincs visszavonulni a Forma1-ből: a 37 esztendős pilóta ezt többször is elmondta és úgy látszik, igény is van a szolgálataira, hisz a német Motorsport.Total.com című szaklap szerint két éves szerződést kötött a Williamssel.

A németek szerint az eddig 283 futamon induló és ebből 11-et megnyerő brazil már az Olasz Nagydíj hétvégéjén szignálta a megállapodást. Barrichello a német Nico Rosberg helyét veheti át, aki viszont a BrwanGP-be tart, ezzel megerősítve azokat a pletykákat, hogy a Mercedes közel áll ahhoz, hogy szakítson a McLarennel és az ex-Honda mögé álljon.

Egyelőre az is talány, ki lehet Barrichello csapattársa a Williamsnél, de a szaksajtó nyílt titokként kezeli, hogy az újonc Nico Hülkenberg vezeti majd Sir Frank Williams másik autóját.

Amennyiben az üzlet létrejön, akkor a Williams lesz a hatodik istálló, ahol Barrichello megfordul, ezek közül a Jordan, a Stewart és a Honda azóta már meg is szűnt. A sort a Ferrari és a BrawnGP egészíti ki.

A Forma1-el kapcsolatos hír továbbá, hogy a Renault, amelynek hírneve igen megszenvedte a manipulációs botrányt, az utolsó két futamon új festéssel áll rajthoz. Ez annál is inkább esedékes lehet, mivel az eddigi főszponzor, az ING már felbontotta szerződését a francia csapattal, márpedig az eddigi dizájnt ők uralták. Ennek következtében valószínűnek tűnik, hogy Brazíliában már a Renault klasszikus, fekete-sárga színkombinációjában jelenik meg Alonso és Grosjean.



Eltűnhet az ING narancssárgája a Renault-ról


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: