2014-07-07 02:45:58• hírek • Blikk.hu

Bármit posztol, gyalázzák Vajna Tímeát

Lehet boldog pillanat a családjával vagy a kutyájával, Vajna Tímea nem tud olyan képet posztolni, hogy ne esnének neki a kommentelők.


Damu Roland miatt ócsárolják, és azzal vádolják, a pénze miatt ment hozzá Vajnához. Ám Tímeának ez sem tudja elvenni a kedvét a netes celebkedéstől.

„Még annyi pénz sem marad, hogy vegyél magadnak egy szépfiút... a kutya az őszinte, amit rólad nem lehet elmondani" - írta egyik követője Facebook-oldalán a kép alá, amelyen kutyáját, Rockyt öleli.

„Nemsokára te is egy kiégett aszalt gyümölcs leszel, és már senki sem fogja »megvenni a testedet«, na, akkor mit fogsz kezdeni az életeddel szakma, nyelvtudás stb. nélkül?" - ezt egy nyaralós képhez kapta Timi, de a hozzászólók Andyt sem kímélik.

„Van ember a világon, aki elhiszi, hogy egy 30 éves nő egy ilyen gusztustalan vén majmot szeret" - olvasható egy hozzászólás, az enyhébbek közül.

- Andyt nagyon zavarja, hogy Timi kiteszi magát ezeknek a támadásoknak. Igyekszik visszafogni őt a netes közösségi életben, de kevés eredménnyel - árulta el egyik ismerősük.

A filmügyi kormánybiztos kérlelésének némi hatása volt, Timi most visszavett kicsit a posztolgatásból. Néhány hónapja még naponta több képet is megosztott. Innen értesült a nagyközönség arról, hogy a világ egyik legdrágább téli üdülőhelyén, Aspenben pihentek, Antonio Banderasékkal. De annak is így ment híre, hogy Vajna neje másfél milliós Cavalli-ruhában pompázott a Golden Globe díjátadóján, illetve a Rodeo Drive-on shoppingolt, és Porschéval furikázott.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható. Ide kattintson kérem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: