2013-12-11 16:52:08• hírek • Szatmar.ro

A Galatasaray nyerte a sárdagasztást, kiesett a Juventus!

Egyfajta titkos esélyesként kezdte az idei Bajnokok Ligája-sorozatot a Juventus, ám az olasz bajnoki címvédő és jelenlegi listavezető már a csoportkörben kiesett: a keddi meccs szerdai folytatásán 1-0-ás vereséget szenvedett a Galatasaray otthonában.

Kedd este elképesztő hóvihar vetett véget a meccsnek, melyet szerda délután a 33. perctől folytattak a csapatok - hasonlóan méltatlan körülmények közepette, havas, sáros pályán. A továbbjutását egy döntetlennel is bebiztosító Juventus elsősorban a védekezésre koncentrált, ám ez a 85. percben csődöt vallott. Ekkor Didier Drogba szolgálta ki egy remek passzal Wesley Sneijdert, aki továbblőtte a törököket. Érdekesség, hogy két évvel ezelőtt egy hasonlóan mostoha körülmények közepette lejátszott meccsen a Juventus elszenvedett egy másik kínos zakót: akkor nyerni kellett volna a Lech Poznań otthonában, hogy továbbjusson az Európa Liga csoportjából - ám csak 1-1-es döntetlent ért el.

Az olasz klubfoci évek óta tartó válságát tovább tetőzheti a szerdai nap, amikor akár BL-nyolcaddontős nélkül is maradhat Itália. Hogy ez a szégyen ne essen meg, a Napolinak le kell győznie a szintén a továbbjutásért hajtó Arsenalt, a Milannak pedig nem szabad kikapnia ki-ki meccsen az Ajaxtól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: