2009-06-08 15:09:39• hírek • Gozner Gertrud

Barbarossa kapitány akciója

A vendéglő legújabb akciója során 12 lejért naponta jóllakhatunk Barbarossa kapitány konyháján.

Barbarossa kapitány a legendás írországi kalóz, a középkori tengerek farkasa napjainkban Szatmárnémetiben horgonyoz. A kalóz, aki évszázadokon keresztül végigfosztogatta a brit koronagyarmatokat, elveszett kincseit és élete értelmét egy szatmári pizzázó konyháján lelte fel. Itt találta meg a gyógyírt az átokra, amely évszázadokon át sújtotta, arra kárhoztatva hogy örökké a tengereken bolyongjon.

A legenda szerint ahhoz, hogy megszabaduljon az átoktól, jót kell cselekednie az emberiséggel. A lelki békéjét végül egy pizzázó konyhájában találta meg, azáltal hogy félelmetes kalózból a legfinomabb pizzákat készítő szakáccsá változott. Boldogok a szatmári ínyencek, akik naponta élvezhetik Barbarossa kapitány által készített étkeket.

És a történet tovább folytatódik, segíts Barbarossa kapitánynak, hogy véghezvihesse a jó cselekedeteit. Isten hozott a kalózok asztalánál! Kedves kalózunk naponta, hétfőtől szombatig teljes menüvel várja a kedves betérő vendégeit. Ez magában foglal egy főfogást és egy másodikat, valamint salátát és kenyeret, mindezt 12 lejért. A menühöz ráadásként még egy finom desszert is jár.

További akciók során Barbarossa kapitány teraszán 4 közepes méretű, avagy 3 nagy pizzához, illetve 2 családi pizzához egy üveg két literes Coca Colá-t szolgálnak fel ingyen a kapitány kalózai. Ha nem tudtunk betelni a finom falatokkal, 10 pizzarendelés után egyet szabadon, ízlés szerint választhatunk. Ha összegyűjtöttük a Barbarossa kapitány tallérjait, 10 bankó után szintén egy ingyen pizzával ajándékozzák meg a hűséges vásárlókat.

Barbarossa kapitány és kalózai naponta hétfőtől csütörtökig 10 és 23 óra között, pénteken és szombaton10 és éjjel 1 óra, vasárnap pedig 11 és 23 között készítik a finom falatokat az újközpontban, a Transilvania sugárút 3 szám alatt található pizzázójukban. Barbarossa kapitány segítségével otthon is élvezheted az egyedülálló ízeket, 12 lejig ugyanis ingyenes a házhoz szállítás. Rendeléseket a 0261717000, 0261710940, 0744339709 és 0771365980 telefonszámokon fogadnak.

Valahol a végtelen óceánon ott bolyong ő az idő szféráján túl, örökös keresésben az elveszett kincsek után, mély örvényében az idők ködös homályának amelyek megalkották őt.... Ő Barbarossa... Foglalj helyet a kalózok asztalánál!


Ínycsilandozó pizzák sokaságával várja kedves vendégeit a kapitány.


Ezentúl teljes menüt is fogyaszthatnak a betérők.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: