2012-11-20 17:36:12• hírek • Szatmár.ro

Barátságos meccs a Partium FC-vel

Az Olimpia az őszi idény utolsó fordulójában szombaton 14 órától fogadja a tordai csapatot.

Barátságos meccsen 4-3 arányban győzte le kedden az Olimpia a Nagyváradi Partium FC-t.

A harmadik ligás bajnokság utolsó őszi mérkőzésére hangolva az Olimpia kedden a Bihar megyei ötödik ligában játszó Partiumi Keresztény Egyetem csapatát fogadta. A váradiak a bajnokságban az első helyen állnak, kilenc megnyert és egy elvesztett találkozóval.

Talán ez is az oka, hogy a meccs első félidejében a váradiak némileg meglepték a sárga-kékeket. Ők szereztek vezetést, majd a szatmáriak egyenlítettek egy kapushibát kihasználva. Az első félidő bihari előnnyel zárult: az első gólt is jegyző Dobondi újra betalált a szatmári kapuba. A folytatásban a hazaiak vették át az irányítást, Feier és Gavrilescu is betalált, de az ellenfél  nem adta fel és egyenlítettek  - Széles tizenegyessel egalizált. Szintén büntetőből született a mindent eldöntő negyedik gól: Marinast buktatták és ő is szerezte a találatot.

- Ez egy nagyon jó edzőmérkőzés volt a Torda elleni bajnoki találkozóra készülve. A váradiak a vártnál nagyobb ellenállást tanúsítottak, és megnehezítették a dolgunkat" - összegzett Csík Tibor edző.

Szatmárnémeti Olimpia–Nagyváradi Partium FC 4-3
gólok: Dragos (38.), Feier (51.), Gavrilescu (54.), Marinas (86. -11-esl, illetve Dobondi (25., 40.), Széles (71. – 11-es).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: