2008-05-10 21:42:52• hírek • Szatmar.ro

Barátságból lett közös munka

 Richie Pí-vel és Qka Mc-vel, az Animal Cannibals tagjaival beszélgettünk.

 

A védjeggyé vált sapkákat mi is felpróbálhattuk.

Az Animal Cannibals együttes tagjai Richie Pí és Qka MC a Szatmári Ifjúsági Napok sztárvendégeként látogattak Szatmárnémetibe. A magyarországi rapperekkel Las Vegas Club-i fellépésüket megelőzően beszélgettünk. Ahogyan ilyenkor szokás mi is gondosan összeállított sorkérdéssel készültünk, azonban közvetlenségüknek és lazaságuknak köszönhetően belesodródtunk a spontán beszélgetésbe, ahol viszont mi magunk sem tudtuk igazán, mikor vonatkoztassunk el a valóságtól és mikor vegyük komolyan az elhangzott szavakat. Cikkünkből megtudhatjátok, hogy érezték magukat nálunk a népszerű rapperek, illetve arra is fény derül mi az a három dolog, ami miatt sose vesznének össze egymással.

Tudom, hogy egy kicsit már közhelyes és bizonyára már elegetek van a hasonló kérdésekből, azonban elsőként nekem is meg kell kérdeznem, hogy érzitek magatokat, illetve, hogy voltatok már korábban Szatmárnémetiben?

Richie Pí: Két vagy három évvel ezelőtt jártunk már itt, akkor nagyon jó buli volt, de hiányoltuk a csíki sört. Azt mondták nem kapható, mert éppen nem üzemel a sörgyár.

Qka MC: Most reméljük annyival jobb lesz, hogy megkóstolhatunk egy itteni sört. Egyébként már letettünk a csíkiról, állítólag a Medve jobb. Így fellépés előtt nagyon kínálgatták a pacal levest, de úgy gondoltuk inkább kihagyjuk, gondolhatjátok mi lett volna a színpadon.

Richie Pí: Pedig nagyon nagy kedvelői vagyunk a pacalnak, főleg Qka. Ő talán ha a fejéhez szorítanának egy pisztoly, azt hamarabb megenné mint a pacalt.

Akkor már tudjuk mi az az étel, amit nem ennétek meg soha, de mégis mi a kedvencetek?

Richie Pí: Az ehető bugyi.

Qka MC: Nem vagyunk túl válogatósak. Éppen a minap néztem vissza a korábbi CD borítókat, illetve a videoklipeket és csodálkoztam, hogy mekkora nagy darabok vagyunk. Látszik rajtunk, hogy nem utasítjuk vissza a jót. Ezért kell ekkora méretű ruhadarabokat hordanunk.

Ha már az öltözéknél tartunk, ritkán látni benneteket sapka nélkül.

Richie Pí: Így igaz ez hozzánk tartozik, a stílusunk része. Egyébként ezeket a sapkákat nagyon nehéz beszerezni, hiszen nincsen rajta márkajelzés. Úgy gondolom a sapka, illetve a bő, laza ruhadarabok egyaránt jellemeznek bennünket.

Térjünk vissza egy kicsit Erdélybe, mennyire ismerős számotokra az itteni vidék?

Qka Mc: Úgy ismerjük, mint a tenyerünket. Kedvencünk a Gyilkos tó, na meg persze az enyhén kompromittáló nevet viselő Királyhágó. Nem voltunk még a román tengerparton, de szeretnénk oda eljutni, amint időnk engedi mindenképpen leutazunk.

Richie Pí: Egyébként románul is kiválóan kommunikálunk. Az első szó amit megtanultunk az a „Multumim”.

Azt mondjátok kedvelitek az itteni vidékeket, viszont most sem maradtok sokáig. Ha jól tudom a koncert után készültök is vissza, miért ilyen sietős a visszautazás?

Qka Mc: Valóban nem maradunk sokáig, ugyanis szombaton egy esküvői rendezvényre várnak, mi leszünk a hangulatfelelősök, illetve vasárnap egy általunk szervezett freestyle versenyt kell lebonyolítanunk Budapesten.

A hétvégétek is ennyire be van táblázva? Jut azért egy kis időtök a pihenésre?

Richie Pí: A programunk tényleg nagyon sűrű, viszont már készülünk a júniusi Animal Cannibals táborra, amelyet minden évben a Balaton partján szervezünk meg. Oda mindig meghívunk erdélyieket is, sőt amíg nem volt unió saját kezemmel írtam a meghívó leveleket, amellyel könnyebben át tudtak jönni a határon. A tábor mindig jó hangulatban, jó társaságban telik, ez persze a finom erdélyi pálinkának is köszönhető, amit az itteniek mindig hoznak magukkal.

A munkán kívüli programjaitok is közösek? Mindig kíváncsi voltam rá, hogy a magánéletben is ennyire jó barátok vagytok, mint ahogyan ez a munkátok során tükröződik?!

Qka Mc: Természetesen a magánéletben is rengeteg közös programunk van, hiszen a barátságból lett munkánk, nem pedig a közös munka révén alakult ki a barátság. Azt szoktuk mondani, három dolog van amin sose tudnánk összeveszni: a pénz, a nők és a kaja. Ezeken vagy megosztozunk, vagy kivárjuk a sorunkat..

 

Közben Qka Mc babarózsaszín playstationje is előkerült.Richie Pí-től kapta ajándékba.
 
Richie Pí-nek jól áll a fekete.
 
Mi is kaptunk autogramot.
 
P.A. 
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: