2013-07-01 01:56:12• hírek • Blikk.hu

Barátok közt: Egymásba szeret Miklós és Zsófi

Cseberből vederbe esett a Barátok közt Szent­mihályi Zsófija? Férje, Bartha Zsolt után annak ősellenségével, Berényi Miklóssal szűrte össze ismét a levet az RTL Klub sorozatának idényzáró epizódjában pénteken.

Bár a Mátyás király tér főgonosza az utóbbi időben új oldaláról mutatkozott be, mégsem tudni, hogy Miklós valóban jó útra tér-e. Igaz, hogy mostanában nagyon kedves, odaadó, és nem mellesleg megmentette erőszakos férjétől a testileg, lelkileg bántalmazott lányt, de vajon lehet-e ebből egy normális kapcsolat? Vagy Zsófi csókja csupán a megmentőnek szólt? Esetleg így akarja megleckéztetni Zsoltot?

Néhány kérdéssel kapcsolatban még a karaktereket megformáló színészek, Kiss Ramóna és Szőke Zoltán is csak találgatnak. Egy azonban bizonyos: a férfi és a nő között gyengéd szálak szövődtek. Szentmihályi Zsófi és Berényi Miklós a jelek szerint egymásba szeretett, ami új időszámítás kezdetét is jelentheti a Mátyás király téren.

- Tavaly úgy mentünk el nyári szünetre, hogy Miklós tisztességtelen ajánlatot tett Zsófinak, ebből adódtak a problémák. Zsófi elfogadta, az ágyban kötöttek ki, aztán egy nyilvános rendezvényen lebuktak. Mivel Zsolt nem bírta el ezt  a megaláztatást, kitört belőle az agresszió, és úgy megverte a feleségét, hogy az kórházba került. Miklós jókor volt jó helyen, rögtön közbelépett Juli segítségével. A sors által kapott pofonok alatt megjavult, mondhatni jófiú lett. Támogatja Zsófit, munkát és otthont adott neki. A hirtelen jött csók azonban még őt is meglepte, mert szerintem eddig eszébe sem jutott, hogy azok után, ami történt, ez a nő férfiként tekinthet rá. De lehet, hogy Miki nem csak sajnálatból segítette Zsófit... - mondta sejtelmesen a Vasárnapi Blikknek Szőke Zoltán, aki szerint Miklós igenis egy mély érzésű férfi.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: