2012-05-21 21:09:19• hírek • Póti Orsolya

Baráti kajakversenyen vettek részt a szatmáriak

Egy szűkebb körű kajakversenyre került sor május 19-én, szombaton a Fernezei-tavon. Szatmárnémetiből két, míg Nagybányából egy csapat vett részt a megmérettetésen - tudtuk meg Molnár Rajmond kajakedzőtől.

Összesen három csapat vett részt azon a kajakversenyen, melyet május 19-én szerveztek meg a Nagybánya környéki Fernezei-tavon. Szatmárnémetit két csapat, az Unio, valamint a Nomád Kayak képviselte a szűkebb körű megmérettetésen, melynek a célja a résztvevők közötti ismerkedés, barátkozás volt.

Molnár Rajmond kajakedzőtől megtudtuk: a szombati versenyen Nomád-kajak részéről öt tag vett részt, junior kategóriában a 10 éves Matuz Zsófia és Juhász Ingrid, szenior kategóriában pedig maga a csapatvezető Molnár, masters kategóriában pedig Gang József és Nagy Endre.

„A szatmáriak közül mindenki megnyerte a saját kategóriáját a szombati megmérettetésen. A versenyt továbbra is meg akarjuk szervezni havonta egyszer, szóval egy hónap múlva ismét a Ferenzei-tavon leszünk." - magyarázta a kajakedző.

Mint megtudtuk a kisebb versenyek alkalmat adnak arra, hogy a Nomád Kayak tagjai edzenek az országos bajnokságra, melynek Pitesti ad otthont augusztusban.

Az alábbi archív felvételeket Molnár Rajmond bocsátotta rendelkezésünkre.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: