2013-10-06 17:22:21• hírek • Szatmár.ro

Kikapott az Olimpia

Egygólos vereséggel vesztette el második vonalbeli veretlenségét a Szatmárnémeti Olimpia.

Kiegyenlített, időnként Olimpia-fölényben játszott meccset vesztett el szombaton a sárga-kék alakulat. Az első félidőben a két csapat egyenrangú ellenfele volt egymásnak, az Olimpia pedig több gólhelyzetet is kialakított - különösen Feier állt közel több alkalommal is a gólszerzéshez.

A második félidőben a hazai csapat játszott jobban, s bár már mindenki döntetlennek könyvelte el az összecsapást, 15 perccel a vége előtt a Craiova gólt lőtt: Ferfelea a tizenhatoson belül cselezgetett, majd 8 méterről a hálóba talált.

- Nem tragédia ez a vereség, persze kicsit csalódottak vagyunk, egy döntetlent talán megérdemeltünk volna. Elég volt egy figyelmetlenség valamint egy volt élvonalbeli csatár kiváló megmozdulása, és a pontszerzés elmaradt - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző.

2. Liga, 5. forduló, II. csoport:
Craiovai CS Universitatea - Szatmárnémeti Olimpia 1-0 (Ferfelea 75.).

Craiova:
Brac - Carja, Fl. Patrascu, Ljubinkovics, I. Stancu - Dragu, Ad. Ionescu, Cr. Ganea - Ferfelea (Precup 81.), Oprita (Sin 73.), Curelea (Voinea 87.).

Olimpia:
Suta  - Muntean, Balau, Ene, Iuhas - Feier (Dragos 64.), Villand, Scvarzkopf, Zsiga - Kinczel (Roatis 78.), Gavrilescu (Molnar 81.).

További eredmények:
Mioveni - UTA 3-0, Rm. Valcea - Beszterce 2-2, Bihar FC - Craiovai FC U 1-1, Slatina - Resicabánya 2-1, Motru - Marosvásárhely 0-1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: