2013-10-10 15:47:04• hírek • Szatmár.ro

Bányászok jönnek Szatmárnémetibe

Szombaton 11 órai kezdettel hazai pályán játszik a Szatmárnémeti Olimpia.

Két mérkőzést játszottak a sárga-kék mezes fiúk idegenben, most szombaton pedig újra a hazai közönség előtt lépnek pályára a Motru-i Minerul ellen.

Csík Tibor győzelmet vár a csapattól, de ez nem lesz könnyű, tekintve, hogy a tabella csalóka képet mutat. A bányászok ugyanis remekül kezdték a bajnokságot, de aztán négy vereséget szenvedtek zsinórban - igaz, mindegyik elég szoros mérkőzés volt, így lehet, hogy csak Fortuna istenasszony nem figyelt eléggé rájuk, hiszen egyszer sem sikerült betalálniuk.

- Reméljük az ötödik meccsükön sem lőnek gólt, csak kapni fognak ismét. Amennyire tudjuk, a Minerul egy összeszokott csapat, a feljutás után sem történt sok frissítés, a Panduri második együttesétől hoztak néhány futballistát. Eléggé harcos csapat, próbálják kizökkenteni az ellenfelet a megszokott játékából, és amint látható, a vereségeit is szoros meccseken szenvedte el - mondta az ellenfélről Csík Tibor, a szatmári alakulat vezetőedzője.

2. Liga, 6. forduló, II. csoport, szombat:
Szatmárnémeti Olimpia - Motrui Minerul, Besztercei Gloria - Mioveni-i CS, Craiovai FC U  - Rm. Valcea-i CSM, Resicabányai Metalul - Bihar FC, Marosvásárhelyi ASA - Slatinai FC Olt, Craiovai CS U - Aradi UTA.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: