2013-01-29 10:57:58• hírek • Kocsis Zoltán

Bankszámláról szívtak le pénzt a felszámolt banda tagjai

A hétfői nap folyamán összesen tizennégy házkutatást tartottak a Szatmár Megyei Rendőrség, a Szatmár és Bihar megyei Szervezett Bűnözés Ellenes Szolgálat és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Ellenes Igazgatóság Szatmár megyei irodájának munkatársai. Összesen 14 személy ellen adtak ki elfogató parancsot, akik különböző bankszámlákról szívtak le összegeket.

A Román Hírszerző Szolgálat segítségét is igénybe vevő rendőrök a házkutatások során 16 laptopot, négy számítógépet, öt merevlemezt, 30 mobiltelefont és 47 telefonkártyát foglaltak le, valamint több címletű lejt, forintot és font sterlinget.

Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője a Szatmár.ro érdeklődésére elmondta, a bűnszervezet tagjai bankszámlákról szívták le az áldozataik pénzét. Azt viszont ő maga sem tudta megmondani, hogy mekkora összeget loptak el vagy hogy Szatmár megyében vagy azon kívül tevékenykedtek-e.

Három Szatmár megyei fiatalembert a keddi nap folyamán hallgat ki a törvényszék, őket vélhetően 29 napos előzetes letartóztatásba helyezik, árulta el Cristea.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: