2018-12-03 05:55:41• hírek • Blikk.hu

Bangó Margitnak elege lett a férfiakból, már nem enged közel magához senkit

A Kossuth-díjas énekesnő élete úgy alakult, hogy három férjet is elfogyasztott. Első férjével, Bangó Lajossal korán házasodtak, tőle született a lánya, Marika. A házasság hamar véget ért, másfél év után. Margit a roma hagyományokkal nem törődve, karján a lányával menekült el a rossz kapcsolatból.

Második férje Járóka Sándor cigányprímás volt, vele még Kanadába is eljutott, végül pedig úgy hihette Horváth Elemér oldalán talál rá végre a nagy szerelemre. Ez a házasság is rosszul végződött, a férfit elszerette Margit lánya.
 

Az énekesnő a Spektrum Home, Testbeszéd című műsorában mesélt balul sikerült kapcsolatairól: „A házasságom, a magánéletem egy nagy nulla volt, de voltak sokkal nehezebb éveim. Amikor nagyon beteg voltam, vagy egyedül voltam. Mindig a hitem volt a kőszikla, mindig hittem, hogy fel fogok állni. Amikor eljöttem Vásárosnaményból, abból az egyszerű betlehemi istállóból, akkor is volt hitem, pedig egyedül voltam egy gyerekkel a karomban, minden segítség nélkül. Sajnos, nem jól választottam, de mindig talpra tudtam állni. Ha a test el is gyengül, a lélek mindig erős” – mondta az énekesnő.
 

Dombórvári István műsorvezető azt a kérdést is feltette Margitnak, mit gondol, rátalálhat-e még a szerelem, ám a 68 éves művésznő szeretne távol maradni a további csalódásoktól: „Nem keresem, nem is engedek közel senkit magamhoz. Én annyit csalódtam a magánéletemben, hogy azt mondtam, elég. Nem akarok több fájdalmat” – válaszolta a művésznő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: