2015-02-15 11:01:17• hírek • Szatmár.ro

Bangó Margit fellépése indította a nagy farsangi bulit

Zsúfolásig telt szombat este az RMDSZ farsangi báljának otthont adó étterem. A felhőtlen szórakozásra kiéhezett szatmáriak hamar jó hangulatba kerültek, köszönhetően a Kossuth-díjas Bangó Margitnak is, aki fellépésével, kisugárzásával percek alatt beindította a bulit - ami aztán hajnalig tartott.

Jóval a buli dátuma előtt már minden jegy elkelt a farsangi mulatságra, amelyet a Szatmárnémeti RMDSZ szervezett február 14-én. A nagy érdeklődés valószínűleg a farsangolás sztárfellépőjének is köszönhető volt, ugyanis a szervezők meghívták a legendás magyarországi előadóművészt, Bangó Margitot, akinek életművét 2006-ban a cigányzene magas művészi színvonalú műveléséért a Magyar Köztársaság elnöke Kossuth-díjjal tüntette ki.

A rendezvény kezdetén Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke köszöntötte röviden az egybegyűlteket és kívánt jó szórakozást. A buli pedig röviddel ezután be is indult, hiszen következett a cigánynóták koronázatlan királynője.

Bangó Margittal együtt énekelt a terem: szólt egyebek mellett a Bubamara, az Aranyeső és a Nem tudom, az életemet hol rontottam én el is. Az előadó jókedve, közvetlensége mindenkit lenyűgözött: öleléssel fogadta a rajongókat és a kisebb ajándékokat, mosolygott, sok asztalhoz odament és nagyon jól tűrte a vakuvillogást is.

A fellépés után az RMDSZ-szilveszterek álandó fellépői, az Amulett zenekar tagjai vették át a stafétabotot, jól megtáncoltatva a résztvevőket, akik csak hajnalban kezdtek kicsit elfáradni.

A farsangi mulatság részeként díjazták azokat is, akik jelmezben jelentek meg: ki egy üveg pezsgőnek, ki egy ajándékcsomagnak örülhetett.

Díjazták az álarcosokat

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: