2020-04-20 08:07:09• hírek • Blikk.hu

Bánfalvy Ágnes vallomása: életre szóló tanácsokat kapott Szabó Magdától

Egy szeleburdi, világi anyukát alakít a Barátok köztben Bánfalvy Ágnes. A színésznő a Blikknek mesélt a forgatások kulisszatitkairól, és azt is elárulta, hogyan változtatta meg a Kossuth-díjas írónő, Szabó Magda az életét.

A színésznő ugyanis több évtizedes pályafutása során dolgozott már megannyi sorozatban, de a legemlékezetesebb azonban mégis az Abigél, amelyben Torma Piroska bőrébe bújt. A meghatározó szerepnek emberileg és szakmailag is sokat köszönhet, mégis talán a 2007-ben elhunyt Kossuth-díjas író, Szabó Magda barátságáért a leghálásabb.


– Ő igazán helyretett a sorozat után. Azt mondta nekem, hogy egy különleges tehetség vagyok, nekem különleges dolgokat kell csinálnom. Ekkor jöttem rá, hogy nekem sosem lesz olyan lineáris a pályám, mint a színészek többségének, akik akár egy társulatnál több évtizedet is eltöltenek. Magdának köszönhetően fogadtam el azt, hogy nekem más az utam – emlékezett vissza Bánfalvy, aki ezek után nem félt megélni a lehetőségeket, legyen szó a külföldi filmekben való szereplésről, a színpadi darabok rendezéséről, de akár még arról is, hogy megtanult repülőgépet vezetni.


– Így visszanézve az életemre, voltak benne nagy csavarok, de minden teljesült, amit megálmodtam – mondta Bánfalvy Ágnes, aki nagyon szerette a mostani forgatásokat.


– Olyan volt a Barátok köztben szerepelni, mintha valóban barátok közt lettem volna. Igaz, voltak közöttük olyanok, akiket korábbról ismertem, Görgényi Fruzsinát például kezdő színész kora óta, hiszen együtt dolgozunk. Csodálatos az egész csapat, hatalmas szeretet van közöttük, tényleg olyanok, mint egy család, mindenkinek mindig van egy-két kedves szava a másikhoz – áradozott a stábról Bánfalvy Ágnes, aki az egyik első jelenetével ráadásul még jól meg is nevettette a csapatot. Pedig csupán azt szerette volna megmutatni, mennyire jó formában van.


– Az első jelenetben futva kellett megérkeznem, és úgy gondoltam, felteszem jó magasra a lábam, hogy lássák a hajlékonyságomat, de egészen másképpen alakult a dolog. A cipőm ugyanis beakadt, így a stábtagok csak azt látták, hogy furcsán rángatózom. Nagy nevetés lett a vége, de így a legjobb dolgozni – árulta el a színésznő a RTL Klubon futó sorozatról, amelyik a jövő héten visszatér a főműsoridőbe.
 

Távolról oktat az iskolájában

Bánfalvy Ágnes amellett, hogy havi 20-25 előadást játszik a Bánfalvy stúdióban, és számos amerikai filmben szerepel, amikor a hollywoodi produkciók itt forgatnak, egy iskolát is vezet. A szintén ezt a nevet viselő színészképzőjének jelenleg három osztálya van, amelyeket távoktatásban tanítanak. – Meglehetősen fura színművészetet, táncot, éneket így tanítani, de most nincs más választás, el kellett fogadnunk ezt – jelentette ki a színésznő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: