2014-08-08 09:41:09• hírek • Blikk.hu

Bánatában leitta magát Hujber Feri

Hujber Ferenc őrjöngve gyászolt. Csütörtökön egy kocsmából kijövet két autó között omlott össze bánatában.

A Blikk egy olvasó-riporterétől kapta a fotót, amin a színész az utca kövén törökülésben ücsörögve cigarettázik és alkoholt fogyaszt.

- Éppen arra jártam, amikor meghallottam, hogy valaki ordít és káromkodik. Megfordultam, és láttam, hogy Hujber Feri az, aki éppen telefonált és nyomdafestéket nem tűrő módon kiabált. A szemközti kocsmából jött ki, letette a telefont, lerogyott két autó között, dühöngött, és egymás után gyújtott rá a cigarettákra. Felváltva volt a szájában a cigi és a rosé fröccs - mesélte István, aki maga is meglepődött a látottakon. - Miután kicsit megnyugodott, elővette a táblagépét és azt nézegette, majd megint ideges lett, eltette, felállt és elment.

A különös esetről természetesen Hujber Ferit is megkérdeztük, hogy miért akadt ki ennyire.

- Bajor Imre halála miatt történt. Hajnalban jöttem haza, egész éjszaka dolgoztam, alig aludtam néhány órát, nagyon fáradt vagyok, és teljesen kiakadtam, hogy elment. Egyszerűen nem tudom feldolgozni. Sokat jelentett nekem, nagyon tiszteltem, nem tudom feldolgozni - ismételte önmagát Feri. - Valóban leültem két autó közé, és megnéztem néhány jelenetet a Szomszédokból, ezért hadd ne kérjek már bocsánatot senkitől! Nem vagyok jól, egyáltalán nem, sőt, g...i szarul vagyok! - nyomatékosította Hujber, akinek a hangja olykor-olykor elcsuklott, miközben gyászáról beszélt, majd bocsánatot kérve azt mondta, nem tud tovább beszélni, és letette a telefont.

Hujber 2009-ben mesélt alkoholproblémáiról a Blikknek, ekkor már a gyógyulás útjára lépet azzal, hogy beismerte, gond van.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható. Kattintson ide kérem, ha el szeretné olvasni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírus statisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: