2017-01-22 22:53:16• hírek • Agerpres.ro

Bamboo: nincs gyújtogatásra utaló jel

A Bamboo klubot elpusztító tűz körülményeit kivizsgáló helyszínelők szerint semmiféle nyom nem utal arra, hogy gyújtogatás történt volna.

"A híresztelésekkel ellentétben semmi nem utal a szándékosságra' - jelentette ki a fővárosi rendőrség emberöléseket kivizsgáló osztályának vezetője, Radu Gavriş, aki vasárnap a tűzvész helyszínét vizsgálta meg a Bukaresti Törvényszéki Ügyészség ügyészével, Mihai Prunăval együtt.

Az nyomozó hatáságok ezzel azt a, Cătălin Botezatu divattervezőtől, a klub volt társtulajdonosától származó feltételezést cáfolták, miszerint a szórakozóhelyet szándékosan gyújthatta fel valaki, a klubnak ugyanis 'ellenségei' voltak Botezatu szerint.

Cătălin Dancu, a Bamboo tulajdonosainak ügyvédje szintén úgy nyilatkozott vasárnap a fővárosi rendőrségen, hogy a birtokában lévő adatok arra utalnak, hogy a szórakozóhelyet elpusztító tüzet készakarva gyújtották.

Az üggyel kapcsolatos kihallgatások vasárnap és a következő napokban is folynak, az ügyészek a klub vezetőjét is be fogják idézni. (AGERPRES)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: