2014-09-15 16:29:39• hírek • Kovács Artúr

Baltával és feszítővassal támadtak egymásnak

Mozgalmas hétvégéjük volt a szatmári rendőröknek, három testi sértés esetében indítottak eljárást. Szerencsére, egyik érintett sem sérült meg súlyosan.

Vasárnap éjjel M. Ioan illetéktelenül behatolt P. Alexandru udvarára, majd rá és fiára támadt, aki azonnal a rendőrséghez fordult. A hatóságoknak elmondta, amikor zajt hallottak, kimentek az udvarra édesapjával együtt, ekkor támadt rájuk M. Ioan, akinél balta és feszítővas volt. A verekedés során a feljelentő és édesapja is fejsérüléseket szenvedtek. A sérülteket a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. Az egészségügyi ellátást követően mindkettőjüket hazaengedték. A támadó ellen testi sértés és magánlaksértés címén indult eljárás.

Szintén vasárnap, a reggeli órákban Szatmárpálfalvára riasztották a hatóságokat. R. Radu állítása szerint őt és várandós élettársát két ismeretlen férfi támadta meg. Kiderült, az elmúlt napokban a feljelentő bizonyos szerszámokat cserélt el az egyik támadóval, aki idő közben azonban meggondolta magát, majd visszakérte az elcserélt szerszámokat. Emiatt támadtak rá szomszédai, V. Ioan és testvére, V. Sorin. A rendőrség szerint nem ez az első eset, amikor az érintettek hasonló konfiktusba keveredtek.

Egy harmadik esetben Egriből értesítették a rendőrséget, ahol egy 55 éves helyi lakos saját veje ellen tett feljelentést, akivel közös házban laknak. Állítása szerint veje rátámadt, többször megütötte. Mint kiderült, a férfi egy régebbi konflikus miatt támadt rá apósára.

Mindkét esetben eljárást indított a rendőrség, a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: