2015-05-08 16:22:49• hírek • Hirdetés

Magyarországi miniszterrel egyeztetett a tanácselnök

Balog Zoltán, a Magyar Kormány emberi erőforrások miniszterét fogadta Adrian Stef tanácselnök.

Pénteken, május 8-án Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke fogadta Balog Zoltánt, a Magyar Kormány emberi erőforrások miniszterét. A találkozón jelen voltak az RMDSZ Szatmári szervezetének képviselői is.

A megbeszélésen az autonómia fontosságáról, a közúti infrastruktúra fejlesztéséről, az egészségügyről, a zöldenergia fontosságáról illetve a szociális helyzet javításáról esett szó.

Adrian Stef tanácselnök elmondta, hogy a Szatmár Megyei Napokon aláírják majd a két megye, Szatmár és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye közötti protokollumot, amely a jó együttműködés bizonyítéka is egyben. A két megye számos közös projekten dolgozik együtt, mint például a közlekedési infrastruktúra modernizálása. A turizmus fejlesztése érdekében az országhatárokon áthaladó utak is felújításra kerültek. Adrian Stef hozzátette, hogy hamarosan rehabilitálni fogják az Adyfalva felé vezető utat, hiszen az Ady-emlékházat a Szatmár Megyei Tanács nemrég felújította. "Balog Zoltán miniszter újabb látogatása Szatmárnémetiben bizonyíték megyénk fontosságáról" - írja a Szatmár Megyei Tanács közleménye.

A találkozó végén Adrian Stef tanácselnök meghívta a miniszter urat és a küldöttség tagjait, hogy vegyenek részt a június 26-28. között tartandó Szatmár Megyei Napokon.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: