2010-04-08 16:36:03• hírek • Szatmár.ro

Balog Szabina, divat-tanácsadó

Az elmúlt hét során indítottuk útjára szakértői rovatunkat, amely már az első napokban nagy sikernek örvendett. Cikksorozatunkban kísérletet teszünk arra, hogy külön-külön közelebbről is bemutassuk azokat a személyeket akik elvállalták, hogy a Szatmár.ro szakértőiként különböző témakörökben választ adnak olvasóink kérdéseire.

Sorozatunk első cikkében bemutatott szakértőnk Balog Szabina, aki divat és ruha tervezés területén vállalta el, hogy választ adjon olvasóink kérdéseire. Balog Szabina 1987. május 7-én született Szatmárnémetiben.  Tanulmányait a Szatmárnémeti Aurel Pop Képzőművészeti Líceumban végezte, ezt követően pedig a Kolozsvári Művészeti Egyetem hallgatója volt. Jelenleg  mesteri képzést végez szintén a Kolozsvári Művészeti Egyetemen.

Szakterületét azért találja érdekesnek, mert szerinte a divat és a ruha tervezés egy soha el nem múló dolog, jelenség.  Mindig lehet benne valami újat és érdekest találni, valamint kreativitást és ügyességet igényel. Szerinte ez az a szakma, amelyben az ember több területen kipróbálhatja magát, hiszen a varrás mellett, lehet az illető ruha tervező, valamint a lakásberendezés több területébe is belekóstolhat.

Divatszakértőnk elmondta, hogy a jövőre nézve karrierjével kapcsolatosan nincsenek nagy tervei, már az is nagy öröm lenne számára, ha taníthatná ezt a különleges szakmát. Az egyetemi évek alatt szakértőnk több divatbemutatójára, illetve kiállítására is sor került, de mindezek csak az egyetem keretén belül.

Szabina szerint nagyon jó és érdekes dolog az, hogy a Szatmár.ro-n elindult a szakértői rovat, melyben szívesen ad választ és tanácsot minden divat és ruha tervezés iránt érdekelődő olvasónak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: