2012-06-14 18:04:57• hírek • Szatmár.ro

Ballagtak a távoktatáson tanuló végzősök

Tizenkilencen végeztek távoktatáson a BBTE kihelyezett Óvoda- és Iskolapedagógia szakán.

A Megyei Tanács nagy gyűléstermében tartotta a Babes-Bolyai Tudományegyetem Szatmárnémetibe kihelyezett tagozatának Óvoda- és Iskolapedagógia szaka a távoktatáson tanuló diákok ballagását. Lovas János adjunktustól és évfolyamfelelőstől megtudtuk: a 29 elsőéves diákból csupán 19 készül a legvégső megmérettetésre, s ez is bizonyítja, hogy a  szakon komoly munka folyik, s csak az igazán szorgalmasak jutnak el a diplomázásig.

Mivel távoktatásról van szó, a végzősök egy része már dolgozik, legtöbben azért döntöttek az egyetem elvégzése mellett, mert a pedagógia-líceumot nem tartották elégségesnek és egyetemi képesítéssel akarták magukat tovább fejleszteni.

A végzősök a Gaudeamus-t énekelve vonultak be a terembe, majd Végh Béla Balázs igazgató köszöntötte őket. A végzősök egy rövid műsorral is készültek, többek között a Pál utcai fiúk című regényből idéztek meg jeleneteket a nappali tagozatosok segítségével.

A ballagókra hamarosan  nagy megmérettetések várnak: július 3-án lesz a záróvizsgájuk, 5-én pedig a szakdolgozat megvédésére kerül sor.

A BBTE szatmári kihelyezett tagozatának végzősei

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: