2009-06-06 16:29:21• hírek • Ferenczi Noémi

Ballagtak a közigazgatási hallgatói

Szombaton délelőtt ünnepélyes keretek között búcsúztatták a Babes-Bolyai Tudományegyetem közigazgatási karának szatmárnémeti kihelyezett tagozatának végzős hallgatóit.

A ballagási ünnepség a Dinu Lipatti Filharmóniában zajlott, ahová a ballagó diákokat a szülők, ismerősök, rokonok is elkísérték. Elsőként Suta István, a BBTE közigazgatási karának szatmárnémeti kihelyezett tagozatának igazgatója mondott köszöntő beszédet, majd kívánt sok sikert a ballagóknak.

Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere rövid beszédében összefoglalta a szakmai felkészültség fontosságát majd az előtte szólóhoz hasonlóan, sok sikert kívánt minden végzősnek. Octavian Lazin, a megyei tanácselnök kabinetfőnöke szintén köszöntötte a ballagókat, majd pedig a másodévesek búcsúztató beszéde következett.

A beszédek után egy utolsó névsorolvasás következett, így vonultak fel egyenként a filharmónia színpadára a ballagók. Mindannyian emléklapot és virágot kaptak. Az ünnepség végén, az amerikai filmekből jól ismert mozdulattal, feldobták ballagási fejfedőjüket.


Összesen 124-en végeztek az idén közigazgatási szakon
Összesen 124-en végeztek az idén közigazgatási szakon



Emléklapot és virágot kaptak a ballagók
Emléklapot és virágot kaptak a ballagók



Az összes végzős felsorakozott a színpadon

Az összes végzős felsorakozott a színpadon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: