2009-05-21 15:51:45• hírek • Ferenczi Noémi

Elballagtak a tanítóképzősök

Csütörtökön ballagtak az óvónő- és tanítóképző nappali tagozatos hallgatói.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem szatmárnémeti fiókjának hallagatói szinte egész héten ünnepelnek, ugyanis szerdán elbúcsúztatták a levelezői tagozatos diákokat, csütörtökön a nappali tagozatos óvónő- és tanítóképzős diákokat, pénteken pedig a főiskola létrejöttének tíz éves jubileumát fogják megünnepelni egy egész napon át tartó programsorozattal, nyílt nappal.

Idén összesen 15 nappali tagozatos diákot búcsúztattak el. A csütörtöki ballagáson Végh Balázs Béla egyetemi adjunktus mondott köszöntő beszédet. A sok bátorító szó és gratulációi mellett elmondta, Erdélyben hat ilyen jellegű intézményben ballagnak a napokban és örvendetes, hogy ilyen sokan választják ezt a szép és igen nehéz szakmát, majd hozzátette reméli, hogy ez nem csupán szakma hanem hivatás a végzősök számára. További munkájukhoz sok sikert és örömet kívánt.

Az ballagáson jelen volt a hajdúböszörményi tanítóképző tanszékvezetője, dr. Bálint Péter és Gergely Éva tanárnő. A ballagási ünnepség az első- és másodévesek ünnepi műsorával ért véget.


Elballagtak a tanítóképző nappali tagozatos diákjai is
Elballagtak a tanítóképző nappali tagozatos diákjai is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: