2014-02-17 10:52:00• hírek • Szatmar.ro

Bálintnapot tartottak a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban

A KÖFEDISZ immár hagyományként szervezte meg a kölcseys diákok számára a Bálint napi programsorozatot - Doroha Liza beszámolója.

Csütörtökön már kitettük a szerelmes levelek postaládáját, melybe a diákok egymásnak küldhettek üzeneteket. Ha valaki nem merte szemtől szemben felvállalni érzéseit egy másik személy iránt, leírhatta, és a KÖFEDISZ Cupidói másnap eljuttatták a célszemélyhez.

A szerelmeseknek lehetőség adódott, hogy kapcsolatukat magasabb szintre helyezzék, és egy napon át, házastársak legyenek. A házasságkötésre szünetekben került sor, egy - a Köfedisz ügyes dizájn-csapata által készített - hangulatos, rózsaszín és fehér lufikkal díszített Boldogság-kapu előtt.

Természetesen a KÖFEDISZ-tagok segítettek a házasság megköttetésében, és áldásukat adták az ifjú párokra. Ám azok sem maradhattak ki ebből a játékból, akik egyedül készültek tölteni a szerelmesek napját, ugyanis Cupidoink nemcsak a postánál segédkeztek, hanem szerelem-nyilakkal felfegyverkezve járkáltak a folyosókon, és, akit Cupidó nyila eltalált, arra a szerelem is rátalált - össze kellett házasodnia a szerelem hírnökei által kijelölt személlyel.

Ezzel sikerült kicsit megmozgatni a diákságot és mosolyt csalni minden emberke és szerelmes gerlepár arcára. Reméljük hogy mindenki jól érezte magát!

Bálintnapi házasságkötés a Kölcseyben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: