2008-02-13 14:38:33• hírek • Anna Szelényi

Egyedül Valentin napkor?

Nem kell kétségbeesned, hisz pár ötlet segítségével sikeresen átvészelheted a napot!

Ha már úgyis átvettük az amerikaiaktól ezt az ünnepet, akkor legalább kitalálhattunk volna valamit, amely ellensúlyozná azt a szívkavalkádot, amelyet most az egyedülállók nincs kinek felajánljanak...

Több, mint valószínű, hogy most a szingli férfiak egyre nagyobb felbuzdulással szavaznák meg az „Agglegények Napját”.

Habár az egyedülállók kicsit húzni fogják a szájukat, mikor meglátják majd a körülöttük sorakozó párokat, attól még enyhülést találhatnak saját érzelmi helyzetükben. Az egyedüllét nem mindig jelent hátrányt.

Az egyedüllét okozta szabadságból kiindulva ajánlunk egy két ötletet, amellyel sikeresen átvészelhetitek a Valentin napot.

1. Rendezz egy partit és hívd meg az összes egyedülálló barátodat. Végülis ez egy jó alkalom arra, hogy megismerjenek egy nőt, vagy a nőneműek egy férfit... ráadásul nem kell magyarázkodnod semmilyen tettedért, amelyet talán az épp „aktuális” barátnőd elítélne.

2. Ha az emberek ebben a periódusban szivecskéket és csokoládét vásárolnak, te használd fel az alkalmat és vásárolj valamit saját magadnak. A vásárlás- terápia igen hasznosnak bizonyulhat, amikor el akarsz felejteni bizonyos kedvrontó részleteket. Ha úgy tartja kedved, hívd magaddal valamelyik barátodat, vagy barátnődet, hisz csapatban sokkal mulatságosabb a vásárlás.

3. Menj el kirándulni, és látogass meg pár különlegesebb helyet az országban, ahol szert tehetsz pár szuvenírre. A lényeg abban rejlik, hogy ha már unatkoznod kell, akkor unatkozz úgy, hogy közben csinálsz valamit. A nőktől eltérően a férfiak kevésbé hajlamosak a depresszióra, tehát nekik sokkal könnyebb lesz olyan aktivitásokat találni, amelyek elűzik azon gondjukat, hogy nincs egy stabil barátnőjük.

4. Hívd meg valamelyik barátnődet vacsorázni (férfiak). Ahhoz, hogy meghívj valakit vacsorázni, nem feltétlenül kell párt alkossatok. Ha rég ismeritek egymást, akkor mindketten tudni fogjátok, hogy ez csak egy amolyan találkozás, tehát nem kell másképp interpretálni csak azért, mert Valentin nap van.

5. Végül de nem utolsó sorban, küldj magadnak ajándékokat, és csomagold ki őket akkor, mikor más is jelen van. Így, a közeledben lévő személyek, azon elmélkednek majd, hogy ki lehet a titkos hódolód.

Akármit is tennél, a lényeg, hogy őrízd meg humorérzékedet és foglald le idődet hasznos tennivalókkal.

Sz.A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: