2008-01-24 11:21:49• hírek • Anna Szelényi

Ajándékötletek Valentin- napra - készülj fel időben

valentinA szerelem ünnepén a gesztusok többet mondanak minden szónál.
Azt hittük megszabadultunk az ünnepektől és végre fellélegezhetünk, de úgy látszik tévedtünk. Mivel vége lett a Karácsonynak, Valentin nap egyre nagyobb lépésekkel közeledik, ám ez boldogsággal tölti el szívünket, hiszen ez mégiscsak a szerelemesek ünnepe.

Igen ám, de lehetséges, hogy megint gondban vagyunk, és a gond oka nem más, mint az ajándék. Mit is vegyünk a szeretett személynek?

Egy nagyon ötletes ajándék, amely mindkét személy vágyait egyformán kielégítheti, az nem más, mint a fehérnemű. A fehérnemű a legjobban keresett és eladott termék a szerelemesek napján és sokkal értékesebb, mint a virágok, a plüssállatok, sőt még az ékszerek is. Mért is van ez így? Azért, mert a fehérnemű üzeneteket közvetít: „Szeretlek és kívánlak”, „Szép vagy és megérdemled, hogy a legszebb dolgokat hordjad”, vagy „Ez a fehérnemű kiemeli szép alakodat”.

Valentin nap ugyebár a szerelemről és egyúttal a szenvedélyről is szól. Juttassuk tehát méltóképpen kifejezésre gondolatainkat.

A szexi fehérnemű, nem az egyedüli opció Valentin napra.

Ha a szeretett személy imádja a csokoládét, akkor ne habozzunk egy elegánsan becsomagolt doboz csokoládéval meglepni őt. A virágok is értékelt ajándékok, de jobb, ha több csokor virággal látjuk el kedvesünk szobáját, minthogy egy hatalmas csokor virágot veszünk. A férfiak többféle virág közül válogathatnak, margaréta, vadvirágok, vagy szegfű, amelyek nagyszerűen kombinálhatóak egy szál rózsával.  A rózsa romantikus hangulatot kölcsönöz a csokornak, a többi virág pedig tartós ideig megmarad.

Ugyanakkor ajándékozhatunk erotikus hangulatú könyveket, masszázs- olajat, vagy romantikus szöveggel ellátott ékszereket.

Kerítsünk időt arra is, hogy pár szóban kifejezzük a kapcsolat különlegességét egy képeslap segítségével. Ne szégyenkezzünk kifejezni gondolatainkat, vagy legfőbb vágyainkat, hisz ez egy értékes pillanatot fog betölteni emlékezetünkben.

A férfiak számára nehéznek bizonyulhat a fehérnemű-vásárlás, de az eladók szívesen segítenek, ha sikerül körbeírni a stílust és nagyjából meghatározni az árat. Ha pedig nem tudják eldönteni milyen méretet hord barátnőjük, elég, ha meglesik valamelyik este a melltartó oldalán található számozást és máris egy lépéssel előrébb vannak.

Ha pedig nem találnak elegendő ihletet vagy bátorságot egy ilyen ajándék személyes kiválasztásához, akkor megtehetik azt az interneten is. Az on-line specializálódott oldalakon általában elegendő pár ismérvet bepötyögni és máris elénk tárul a fehérnemű bő választéka.

Akármilyen döntést is hoznak, a lényeg, hogy azt személyesen tegyék. Gondoljanak a szeretett személyre, az együtt töltött romantikus percekre és közös fantáziákra. Nem kell sok pénzt költeni ahhoz, hogy felejthetetlenné tegyék ezt a napot. Már csak a gondolat, hogy időt szakítottunk arra, hogy valami különlegeset és szeretetteljeset ajándékozzunk, többet fog érni, mit az árral ellátott etikett.

Szelényi Anna
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: