2019-02-16 11:51:20• hírek • Bagosi Andrea

Bálint-nap az Elméleti Líceumban

A szerelmesek napján különböző programokat szerveztek a diákoknak és tanároknak az intézmény tanulói.

Február 14-e, Bálint-nap egy világszerte ünnepelt nap, mely elsősorban a fiatalok körében népszerű. A szerelmesek napján az Elméleti Líceum diáktanácsa változatos programokat szervezett a diákok számára, abban a reményben, hogy néhány kellemes percet szerezhetnek nekik a szünetekben.

A Bálint-nap, bár sokak által vitatott ünnep, ugyanakkor széles körben kedvelt, hiszen jó alkalmat biztosít arra, hogy kimutassuk érzéseinket azoknak, akiket szeretünk. A programok célja az volt, hogy egy kreatív, nevelő tevékenységben mozgósítsa a diákokat és a tanárokat.

A nap folyamán lehetőség volt szerelmes üzenetek küldésére, melyet a XI. E. osztály diákjai kézbesítettek a címzetteknek. Az iskola földszintjén a szervezők egy táblát helyeztek el, melyen szívecskékre szerelmes üzeneteket írhattak a diákok. Ugyanitt, két diák, Pașca Diana és Mihuț Teodora egy fotóstúdiót alakított ki, ahol Hiri Melanie  jóvoltából egy virágokkal díszített keretben fényképezkedhettek a diákok. A programok sorát kulturális percek is tarkították, a IX. E. osztály tanulói ugyanis angol nyelvű, szerelmes dallamokat is megszólaltattak.

A nap programjainak zárásaként a X. E. osztály diákjai egy szimbolikus flashmobot találtak ki, egy szív formába alakítottak az udvaron.

A tevékenység elsődleges célja az angol-szász eredetű ünnepek népszerűsítése, és a diákok érdeklődésének felkeltése volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: