2012-11-06 07:34:08• hírek • Blikk.hu

Bálint Toncsi újra egyedül!

Tiszavirág-életű volt Bálint Antónia és az Első Emelet zenésze, Tereh István kapcsolata. Az alig egy hónappal ezelőtt még boldogan ölelkező szerelmespár búcsút intett egymásnak.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, Toncsi és István kapcsolata barátságból alakult át szerelemmé, hosszú évek óta ismerték egymást, de csak pár hónappal ezelőtt kerültek közelebbi kapcsolatba. Szerelmüket nem verték nagy dobra, miután azonban a Blikk fotósa lencsevégre kapta a közös családi idillt egy rendezvényen, már nem tudták tagadni egymáshoz fűződő érzelmeiket. A szerelem azonban véget ért.

- Már a kapcsolatuk elején is lehetett sejteni, hogy nem lesz ez hosszú életű - mondta a Blikknek egy zenészkörökben forgó, neve elhallgatását kérő személy. - Többször is volt vita közöttük, de ezt a szerelem első lángjai még leküzdötték, az utóbbi időben viszont egyre többször veszekedtek. Úgy tudom, a vita tárgya leginkább István exfelesége volt.

Toncsi nehezen viselte, hogy a zenész a mai napig nagyon jó viszonyban maradt gyerekei anyjával, és napi kapcsolatban vannak egymással. De az is gyakran vezetett vitához, hogy István állítólag sokkal több időt fordított a cégére, mint a szerelmi életre - tette hozzá az informátor.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: