2013-01-04 10:06:30• hírek • Blikk.hu

Bálint Toncsi újra bombaformában

Antónia 55 kilót nyomott, amikor szépségkirálynő lett, hogy ezt újra elérje, már csak négyet kell leadnia.

Rá sem lehet ismerni Bálint Antóniára, aki ezzel a dögös fénképpel kívánt boldog új évet rajongóinak. Az egykori szépségkirálynőről egy teljesen új fotósorozat készült, amelyből egy darabot már közzé is tett. - Sokan azt gondolják, hogy ebben a szerelésben mentem szilveszterezni, de nem így volt - meséli Toncsi, akinek rengetegen gratuláltak megújult külsejéhez.


- A kislányommal, Babikával kettesben voltunk, amolyan pizsamapartival ünnepeltük az új évet. Szerinte még pizsamában is szép vagyok - mesélte nevetve Toncsi, aki folyamatosan kap ajánlatokat rajongó férfiaktól a közösségi oldalán. - Elhalmoznak levelekkel, hogy menjek el velük vacsorázni vagy egy kávéra, és még a csillagokat is lehozzák az égről a kislányomnak és nekem. Általában a szememet dicsérik - árulta el Toncsi, akinek százával üzennek a férfiak.

- Meglepő, de még külföldi férfiaktól is érkeznek szerelmes levelek; kaptam már Szlovákiából, olasz férfiaktól, de volt, hogy egy ismertebb színész is írt nekem Amerikából. Természetesen jólesnek ezek a gratuláló és rajongó levelek, de ezeket az oldalakat nem vőlegénykeresésre használom - jelentette ki Toncsi, aki nemrég teljes átalakuláson esett át, amelynek során új frizurát kapott, kifehérítették a fogát és dúsították ajkát.

A cikk folytatásáért kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: