2012-08-01 09:01:04• hírek • Blikk.hu

Bálint Antónia: Megvédem magam

Kőkemény pofonokkal vezeti le a feszültséget Bálint Antónia!

Az egykori szépségkirálynő az egykori ökölvívó-világbajnokunk, Miló Viktória bokszedzéseire jár, ami az önvédelem szempontjából sem utolsó. És azt is bevallotta a szépség, hogy bizony van kit odagondolnia a bokszzsák helyére...

– Manapság zajlik körülöttem az élet, és azt hiszem, nem árt, sőt jobb, ha inkább a bokszzsákon vezetem le a feszültséget, mert ha ott tenném, ahol igazán szeretném, akkor abból baj lenne. Inkább a zsákot verem szanaszét! Fura, mert amikor thai bokszoltam, az edzőm mindig mondta, hogy képzeljek oda valakit, akit meg akarok ütni, ilyen viszont nem volt senki. Ma már sajnos nincs ilyen problémám! – mosolygott keserédesen Toncsi, aki úgy érzi, Földesi-Szabóval már így is elég mélyre süllyedtek a pereskedéssel, így a magánéletéről nem szeretne több részletet elárulni.

Ahogy azt a Blikk többször is megírta, kislánya, Babika édesapjával, az előzetesben ült Földesi-Szabó Lászlóval hosszú pereskedés elé néznek a gyermektartás miatt.

Ezért Toncsi néhány hónapja elhatározta, hogy fölösleges energiáit ezzel a kőkemény, férfias sporttal vezeti le, az utóbbi idők stresszes mindennapjai és botrányos magánélete miatt pedig nem is csoda, hogy egyre többet látni a bokszteremben, hiszen még az is előfordulhat, hogy meg kell védenie magát.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: