2012-04-10 13:55:46• hírek • Kocsis Zoltán

Balhé az Ostrovuluion

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Kedd hajnalban három férfi balhéját a Csendőrség közbelépése tudta csak megfékezni az Ostrovului utcában.

Hajnali 01.00 óra körül a 112-es egységes segélyhívó számon értesítették a Szatmár Megyei Csendőrséget, hogy több férfi balhézik, hangoskodik az Ostrovului utcában. A helyszínre érkezve a csendőrök azonosították a 36 éves Iosif S.-t, a 23 éves Vasile N.-t valamint a 28 éves Ion P.-t.

A három, erősen ittas férfi egy korábbi nézeteltérés miatt veszett össze, a civakodást pedig a csendőrök felszólítására sem voltak hajlandóak abbahagyni, amiért valamennyiüket beszállították az őrsre. A három hangoskodó ellen csendháborítás, egy esetben pedig személyazonosság igazolásának megtagadása vádjával indítottak eljárást. Mindhármójukat megbírságolták, aminek értéke eléri a 2.800 lejt.

A Csendőrség tájékoztatása szerint Húsvét hétvégéjén, azaz április 7-9. között összesen hatvan bírságot szabtak ki, 15.150 lej értékben. A nemrég elkészített hóértekelő összefoglalóból kiderül az is, hogy március hónapban  a Csendőrség munkatársai 772 bírságot róttak ki, a büntetések összege pedig eléri a 192.083 lejt.

Az elmúlt hónapban a csendőrök tíz esetben értek tetten bűncselekmény elkövetőit, derült ki továbbá az összegzésből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: