2016-03-30 15:28:48• hírek • Kocsis Zoltán

Balhé a határátlépésre váró kamionosok között

Elszakadt a cérna kedd reggel a határátlépésre váró, egyre csak váró kamionosoknál a petei határátkelőnél: egyik társuk megelégelte a végeláthatatlan várakozást és úgy döntött, ő bizony elindul. Balhé lett belőle!

A rendőrség tájékoztatása szerint a 30 éves T. Constantin kedd reggel fittyet hányt a sorban álló társaira, azok tiltakozására és kamionjával egyszerűen elindult a határ felé. Nagyon messzire természetesen nem jutott, a többiek ugyanis gyorsan eltorlaszolták útját.

A leghevesebb vérmérsékletű tiltakozónak a 35 éves C. Ioan bizonyult, aki a vita hevében lábával és öklével megrongálta az aranyosmeggyesi renitens gépkocsijának visszapillantóját és jelzőlámpáját. Összesen 5000 lejnyi kárt okozva. Nem úszta meg sérülés nélkül ő sem, amikor leesett a nyergesvontató lépcsőjéről, megsérült a lába.

A rendőrség várakozásban lévő gépkocsisor megelőzése miatt felfüggesztette T. Constantin vezetői engedélyét, míg rongálás és gondatlanságból elkövetett testi sértés vádpontokban folytatja a nyomozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: