2014-05-27 17:26:43• hírek • (x)

Balettelőadásra hív a Szatmár Megyei Tanács

Nyári színek és harmóniák címmel balettelőadást tartanak június 3-án a Filharmóniában.

A Modefit Studio, a szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum, a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia által szervezett rendezvény díszvendégei a kolozsvári Octavian Stroia Balett és Színművészeti Líceum diákjai lesznek. Az eseményre június 3-án, kedden, 18.00 órai kezdettel kerül sor a szatmárnémeti filharmóniában. A fellépő diákokat Anna Macovei, Renatte Crisan, Corina Marc és Rodica Istrate készítette fel.

A kolozsvári diákokon kívül fel fog lépni az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum két diákja - Jakab Emőke (XII.osztályos, ének szakos) és Urse David (IX. osztályos, hegedű szakos). Fellép továbbá Razvan Moroz, a kolozsvári Gheorghe Dima Zeneakadémia végzőse is.

A rendezvény karitatív jellegű, melynek célja a szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum diákjainak a megsegítése. Az előadás bevételeiből azokat a diákokat segítik, akiknek támogatás nélkül nem lenne lehetőségük a tanulmányok folytatására.

A Modefit Studio ezzel az előadással szeretné népszerűsíteni a mozgást és a művészetet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: