2012-05-24 14:24:34• hírek • Szatmar.ro

Kisorsoltuk a First Drive-al közös játékunk győzteseit

A First Drive autósiskola és a Szatmár.ro legutóbbi közös nyereményjátéka az a játék volt, ahol garantáltan mindenki nyert. A legnagyobbat természetesen az szakította, aki a főnyereményt ütötte meg.

Játékosainknak tizenöt, általunk feltette KRESZ-kérdésre kellett válaszolniuk, a legjobban válaszolók között pedig kisorsoltuk a három fődíjat. A First Drive jóvoltából azonban nem csak ők, hanem minden résztvevő nyert egy 200 lejes kedvezményt, amit akkor tud felhasználni, ha az ominózus autósiskola segítségével szeretné megszerezni jogosítványát.

A legszerencsésebbnek Toroczkai Márk bizonyult, aki egy 400 lej értékű kedvezmény-kupont vehet át a szerkesztőségünkben. A második helyezett Kiss Ádám egy 300 lej értékű kupont nyert, míg a harmadik helyezett Molnár Anikó 250 lejjel kell kevesebbet fizessen, ha a First Drive-hoz fordul. Amennyiben az illetők már rendelkeznek jogosítvánnyal, akkor gond egy szál se: a kuponokat ugyanis mindenki átruházhatja rokonának, barátjának, barátnőjének...

Ami viszont nagyon fontos, hogy mindazok, akik részt vettek a nyereményjátékon és élni is szeretnének a kedvezménnyel, azoknak két héten belül, azaz június 7-ig át kell venniük a kupont és fel kell venniük a kapcsolatot a First Drive autósiskolával a 0753015006-os telefonszámon, a first.drive@yahoo.com emailcímen vagy személyesen az István tér (Piata Eroii Revolutiei) 5 szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: