2015-12-27 15:42:22• hírek • Kocsis Zoltán

Balesetekkel teli karácsonyi hétvége

Nem kevesebb mint nyolc jelentősebb közlekedési baleset történt Szatmár megyében az elmúlt napokban, pontosabban december 24. és 26. között, számolt be a rendőrség. Négy ember súlyosan, hat pedig könnyebben megsérült.

A legsúlyosabb közlekedési baleset szombat késő este történt Sárközújlak és Gombáspuszta között, erről azonban külön cikkünkben már beszámoltunk. Az első baleset még csütörtök délelőtt Gencsen történt, ahol a DN 1F országúton haladva a 23 éves Marius I. nem tartotta be a szükséges követési távolságot, hátulról beleszaladt az előtte haladó Adrian H. autójába, majd a szemközti közlekedők sávjába sodródva összeütközött a Dorin F. vezette járművel. A balesetben kisebb sérülést szenvedett az Adrian H. vezette gépkocsiban utazó 75 éves Victoria B.

Csütörtök este Szatmárnémetiben, az Avram Iancu utcában Marcel T. szabálytalan előzés közben ütközött össze az 59 éves Livia U. vezette járművel. A baleset következtében a 46 éves férfi autójában utazó 15 éves kamaszlány, A.R. kisebb sérüléseket szenvedett.

Másnap, december 25-én Avasújfaluban Dumitru S. vezetői engedély nélkül quadozva borult fel a négykerekű járművel, kisebb sérüléseket szenvedve.

Szombat hajnalban Vámfaluban a 24 éves Florin B. ütközött egy ház kerítésének. Az esetet sérülés nélkül úszta meg, a helyszínelés során azonban 0,75 mg/l alkoholszintet mutatott nála a szonda.

Szombat délelőtt Nagykárolyban, a Mihai Viteazul utcában a 33 éves Aurel G. indulás közben nem adott elsőbbséget és összeütközött a szabályosan közlekedő 47 éves B. Tibor gépkocsijával. Utóbbi családtagjai, a 42 éves B. Izabella és a 18 éves B. Beatrix kisebb sérüléseket szenvedtek.

Néhány órával később, szintén Nagykárolyban, a 41 éves S. Ernő sodorta el gépkocsijával az úttesten szabálytalanul átkelni igyekvő hét éves G.M.-et. Szerencsére a fiúcska csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Végezetül délután 17.00 órakor Ilie S. egy hídnak csapódott Mózesfaluban. Az gépkocsi utasa, a 23 éves Gheorghe M. súlyosan megsérült, őt Nagybányára szállították a kórházba. A helyszínelés során kiderült, a fiatal sofőr nem volt teljesen józan: 0,46 mg/l alkoholszintet mért a szonda leheletében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: