2018-12-10 05:21:04• hírek • Blikk.hu

Baleset érte Demjén Rózsit

Háztartási baleset érte a Kossuth-díjas énekest! Demjén Ferenc gőzerővel készül az év végi nagykoncertjére, amely idén is december 30-án lesz a Budapest Sportarénában, de a törökbálinti zenekari próbán azt is észrevettük, hogy feltűnően kíméli a bal karját. Vajon mi történt?

– Sajnos, megint volt egy balesetem, de lekopogom, ezúttal semmim sem törött el, és ami a legfontosabb, egyetlen koncertet sem kellett lemondanom. Csak zúzódást szenvedtem, bár ez is elég lassan gyógyul. Fájdalmam már nincsen, de így is nagyon kellemetlen. Még mindig kék-zöld a bal vállam – válaszolta kérdésünkre a Szerelemvonat énekese, aki néhány héttel ezelőtt dióspusztai otthonában vétett el egy lépést.
 

– Épp jöttem ki a fürdőszobából, és megcsúsztam az előszoba gránitlapján, ráadásul pont a problémás lábammal. Van szőnyeg a fürdőnkben, valahogy mégis vizes maradt a papucsom talpa, valószínűleg a pára miatt, mert kint akkor már hűvösebb volt. Megijedtem, hogy megint műteni és gipszelni kell, de az orvos megnyugtatott, csak zúzódást szenvedtem – idézte fel Demjén, és a problémás láb említésével arra utalt, cukorbetegsége miatt 14 évvel ezelőtt amputálták a nagyujját a bal lábfején.


– Emiatt inogva közlekedek, de ebbe már belejöttem. Botra sincs szükségem – mondta a több városban díszpolgár Demjén, akire valóban rájár a rúd. Darabokra tört a jobb felkarja az Itt élned, halnod kell című rockmusical hangpróbája után 2016. június 17-én, bár csak másnap vette észre, nagy a baj.
 

– A taxi már várt, kicsit sietni akartam, és valamiben megbotlottam a színpadról levezető lépcsőn – mondta akkori riportunkban az énekes-dalszerző, aki minden lépésére próbál ügyelni. – Mégsem voltam elég óvatos, ezért most már minden lépésemet kiszámolom – hangsúlyozta Demjén Ferenc, aki legközelebb Nyíregyházán lép színpadra, nagyon óvatosan, ugyanis az lesz a decemberi 30-i nagy buli főpróbája


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: