2013-05-18 10:37:16• hírek • Szatmár.ro

Baleset a régi főtéren: egy fát kitört az autó, egy virágárus megsérült

Egy virágárust elsodort, egy fát kitört a régi városközpont körforgalmában egy osztrák rendszámú gépkocsi. A Renault Kangoo vezetőjét és az árust is kórházba szállították.

Egy fát derékban kitört egy osztrák rendszámú Renault Kangoo szombat délelőtt Szatmárnémeti régi városközpontjában. Szerencse, hogy a fa megállította az autót, ám így is megsérült egy virágárus, aki a fa közelében ült.

A többi árus elmondása szerint a fehér autó felhajtott a park virágágyásába, onnan pedig neki a fának, kitörve azt és meggörbítve az árusok eső és napfény elleni védelmére szolgáló tetőt tartó egyik oszlopot. Azt, hogy pontosan miért történt a baleset, a helyszínen levők nem tudták elmondani, viszont több elmélet is született.

Az egyik árus szerint az autó a közlekedési lámpánál állt, nem vette észre a zöld jelzést, amikor valaki mögüle rádudált, hogy induljon el. Van aki szerint ettől ijedt meg, és emiatt vesztette el az uralmát az autó felett. Egy másik árus szerint mutogatni akart a dudálónak, emiatt hajtott be a parkba. Egy dologban azonban mindenki egyet ért: az autós fáradt lehetett, állítólag Bécsből autózott egész éjjel hazafelé.

- Csak egy nagy robajt hallottam, aztán láttam, hogy a kollegina előre esik... hárman ültek az asztalnál, az autó csak őt találta el. Azt hittük, hogy neki most azonnal vége van... Hívtuk azonnal a 112-t, de valami miatt nem tudtunk bejelentést tenni, szerencsére épp jött egy mentőautó, kifutottunk elé az útra, hogy álljon meg. Az meg is állt és segíteni is tudott - magyarázza az egyik virágárus.

Az autó vezetőjét és az elsodort virágárust is kórházba szállították.

A rendőrség által kiadott információk szerint a 47 éves autós elvesztette uralmát az autó felett. Az elsodort virágárus egy 38 éves nő volt. Az ügyben a vizsgálatok folytatódnak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: