2012-06-19 11:40:25• hírek • Szatmar.ro

Az alkoholkóma határán okozott balesetet egy férfi Sárközújlakon

Közlekedési baleset történt hétfő kora délután Sárközújlakon. A korai időpont ellenére a vétkes autós közelebb állt az alkoholkómához, mint a józansághoz - derült ki a Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatásából.

A Sárközújlaki Körzeti Rendőrség munkatársait 13.00 körül értesítették, hogy a városban, pontosabban az Oasului utcában közlekedési baleset történt. A helyszínre érkező rendőrök megállították, hogy a sárközújlaki illetőségű D. Árpád nem az útviszonyokhoz igazította haladási sebességét. Ennek következtében elveszítette személygépkocsija fölött az uralmát, a jármű letért az eredeti útvonalról és az úttest mellett szabályosan parkoló gépkocsinak ütközött.

A rendőrség munkatársai alkoholtesztnek vetették alá a vétkes gépkocsivezetőt, az eredmény pedig alaposan meglepte még őket is: a 35 éves férfi kifújt levegőben 1,62 mg/l alkoholszintet produkált. Ez már gyakorlatilag az öntudatlanság határa.

D. Árpádot kórházba szállították, ahol vért vettek tőle a véralkoholszint megállapítása végett, ellene pedig büntetőjogi eljárás indult ittas vezetés miatt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: